Dikke buik weg met detoxen

februari 26, 2018 Uit Door admin

Dikke buik weg met detoxen

Komt u maar niet van dat buikje af? Misschien is een detox kuur dan wat voor u. Een aantal detox kuren zijn speciaal ontwikkeld om vetverbranding te stimuleren. Een bijkomend effect is dat het het lichaam ook nog ontgift door de combinatie van kruidenextracten, superfoods en andere ontgiftende ingrediënten.

Fresh Nutrition Fatburner

De Fresh Nutrition Fatburner bevat 100% op natuurlijke basis, zuivere en werkzame stoffen. Deze fatburner is samengesteld door professionals uit de voedingsindustrie. Naast de sterk ontslakkende werking zitten er ook ter ondersteuning extra vitaminen en mineralen in. Er zit een hoge dosis groene thee in voor extra zuiverende werking.  De capsules van deze Detox Nutrition Fatburner zijn klein en makkelijk in te nemen. Neem 3 maal daags een capsule om het optimale effect te krijgen. Sport u ook om het afvallen te stimuleren? Neem dan 30 minuten voor het sporten een capsule in om een extra boost te krijgen. Neem de capsules tijdens een maaltijd of in ieder geval met ruim water in.

Ingrediënten Fresh Nutrition Fatburner

De Fresh Nutrition Fatburner heeft de volgende belangrijkste ingrediënten om te helpen bij het afvallen en detoxen:

  • Groene thee extract: Groene thee extract stimuleert de vetverbranding
  • Salix Matsudana extract: Een extract van de bladeren van de Chinese wilg Salix Matsudana zorgt ook voor een afslankende werking. De Polyfenolen in het extract blokkeren de opname van vet en koolhydraten en stimuleren de vetverbranding.
  • Banaba blad extract: Banaba-blad (Lagerstroemia Speciosa) is in Zuid-Oost Azië een traditioneel middel bij symptomen van onder andere suikerziekte. In het afgelopen decennium hebben wetenschappelijke studies een inderdaad een bloedsuikerverlagende werking kunnen ontdekken van extracten van het Banaba-blad. Daarbij werd ook ontdekt dat de bloedsuikerverlagende werking van het extract van de Lagerstroemia Speciosa toename van vetweefsel tegengaat en daarmee een positieve invloed heeft op overgewicht.
  • Bio flavonoïden complex: Bio flavonoïden helpen het menselijk lichaam bij de de stofwisseling en zijn belangrijk bij het opnemen van vitamine C in van het lichaam. Flavonoïden zijn krachtige antioxidanten. Antioxidanten vallen de vrije radicalen aan en ruimen ze op. Vrije radicalen zijn zaken in het lichaam die ziektes kunnen veroorzaken en uw afweer kunnen verzwakken.

 

Detoxen kan u helpen om een gezond gewicht te bereiken en net even dat buikje weg te werken en dat u zich weer fris en fit voelt!