Platte buik

Platte buik krijgen

Vrijwel iedere vrouw wil het wel: een platte buik krijgen. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, een platte buik krijgt u namelijk niet zomaar. Door veel oefeningen te doen en daarnaast goed op uw voedingspatroon te letten, kunt u een platte buik krijgen.

Maar wat moet ik dan precies doen om een platte buik te krijgen? Hieronder zullen we de belangrijkste maatregelen beschrijven, zodat u voortaan weet wat u moet doen voor een platte buik.  Hopelijk kunt u over een tijdje ook weer vol zelfvertrouwen over het strand lopen!

Hoe krijg ik een platte buik?

Veel mensen denken dat ze moeten starten met buikspieroefeningen. Dit is echter niet altijd het geval. Wanneer er namelijk veel vet rondom uw buik zit, kunt u wel beginnen met deze oefeningen, maar u zult hierdoor geen buikvet verbranden. Om een platte buik te kunnen krijgen, zult u echter wel eerst wat buikvet moeten kwijtraken.

Het komt er in dit geval op neer dat u meer calorieën moet verbranden dan u binnenkrijgt. Om dit te realiseren, is het verstandig om veel te gaan sporten en daarnaast goed op uw eten te letten. Met betrekking tot eten, zijn er een aantal handige tips. Zo is het verstandig om meer vezels, maar minder koolhydraten te eten. Verder is het belangrijk om veel  water te drinken en dus frisdrank te laten staan. Tevens kunt u in plaats van halfvolle of volle melk beter voor magere melk kiezen. Ten slotte is het belangrijk om meerdere malen per dag kleinere hoeveelheden te eten. Eet dus bijvoorbeeld 6 keer per dag in plaats van 3 keer per dag.

Na een tijdje zult u vanzelf resultaat zien en daarmee de kans op een platte buik vergroten. Wanneer het sporten goed gaat en u goed op uw voeding let, kunt u beginnen met de buikspieroefeningen. Hiervoor hoeft u echt niet naar een sportschool, aangezien u de buikspieren ook thuis kunt trainen.