Strakke buik

Hoe krijg ik een strakke buik?

Veel mensen denken snel een strakke buik te kunnen krijgen door veel buikspieroefeningen te doen. Het probleem is echter dat deze buikspieroefeningen niet direct voor vetverbranding zorgen, waardoor het resultaat over het algemeen niet goed zichtbaar is. Er moet meestal namelijk eerst vet worden verbrand, voordat de buikspieren überhaupt goed zichtbaar zijn.

Maar hoe krijg ik dan een strakke buik? Het is belangrijk om te proberen meer calorieën te verbranden dan het aantal calorieën dat u binnenkrijgt. Dit doet u door veel te bewegen en goed op uw voedingspatroon te letten. Vooral het aantal koolhydraten dat u binnenkrijgt, zal verminderd moeten worden. Daarnaast is het verstanding om veel water te drinken en meer vezels te eten. Probeer ook zeker geen of in ieder geval minder frisdrank te drinken. Tenslotte is het beter om zo’n 6 keer per dag kleine maaltijden te eten, dan 2 of 3 keer per dag een grote maaltijd.

Snel een strakke buik

Strakke buik in 1 week? Er wordt voor geadverteerd, maar dit is vrijwel onmogelijk. Meestal komt een dergelijk dieet er op neer dat u uzelf moet uithongeren. Het probleem is in dat geval echter dat u een strakke buik wel kunt vergeten. Wat is namelijk het probleem? U krijgt een slappe huid bij uw buik, juist omdat u te snel bent afgevallen.

Snel een strakke buik krijgen, is overigens wel mogelijk, maar dan hebben we het meestal over een paar maanden. Voor veel mensen is dat echter niet snel genoeg, en dat terwijl het wel het gezondst en verstandigst is. In één keer heel veel afvallen, is natuurlijk een flinke klap voor uw lichaam.