Dikke buik en zwangerschapstest

september 2, 2014 0 Door admin

Dikke buik en online zwangerschapstest

Wanneer u zwanger bent, dan is dat gedurende de eerste paar weken wel te verbergen. De eerste paar weken weet u het misschien nog niet eens. Daarna heeft u een online zwangerschapstest gedaan en die was positief. Daarna ook maar een echte gehaald, ook positief. Na een paar maanden begin u er misschien iets voller uit te zien en na 7 a 8 maanden heeft u zo’n dikke buik gekregen dat het niet meer te verbergen is.

Vanaf week 20 en 30!

Er groeit een kind in uw buik. Een dikke buik is dus helemaal niet zo raar. In de regel is het vanaf week 20 met een ontbloot bovenlijf zichtbaar, vanaf week 30 is er geen ontkomen meer aan. Hoe wijd u de vesten ook maakt, hoe los het ook om uw lijf (hoort) te hangen, de dikke buik is gewoon goed te zien. Maar dat maakt niet uit. U hoeft uw zwangerschap immers niet geheim te houden. Het is niet dat mensen u ineens raar aankijken, u wordt misschien wat vaker gefeliciteerd dan normaal!

Online zwangerschapstest

We spoelen even terug naar het begin, naar de eerste paar weken. U weet misschien niet dat u zwanger bent, maar toch zijn er al een aantal veranderingen waarneembaar. U merkt het misschien zelf niet zo een twee drie, maar als u de feiten onder uw neus gedrukt krijgt, dan kunt u het ook niet meer ontkennen. Vrouwen die nog niet weten dat ze zwanger zijn, die nog geen dikke buik hebben en die het nog te vroeg vinden om een echte zwangerschapstest te doen, kunnen een gratis online zwangerschapstest doen. Het is geen uitslag die vast staat, maar u kunt met zo’n online zwangerschapstest gewoon kijken of u zwanger lijkt. Een online zwangerschapstest kunt u vinden op het internet. Een dikke buik voorkomt u er niet mee, maar het is misschien handig om te doen voordat u een echte test doet!